Välkommen till Enargo Konsult!

Enargo verkar i ett nätverk med många andra småföretag för att få fram det bästa som finns på marknaden.

Vi erbjuder slagfärdiga demonstrationer och konferencieruppdrag med show och humor som kännetecken.  Våra demonstrationer bjuder på läckra exponeringar med höga försäljningsresultat. Enargo arbetar med kvalitet istället för kvantitet, varför småskalighet är ett ledord för att förankra kvaliteten i vår verksamhet.

Vi ställer höga krav på våra demonstratriser och kräver att de har det munläder som fordras. Enargo vill kunna ge bästa försäljningsresultat och uppmärksamhet till sina kunder. Efterförsäljning är inte att förglömma! Våra demonstratriser är självgående och kan lätt fixa till tjusiga, uppseendeväckande exponeringar.

 

Show och humor kännetecknar många av våra uppdrag och emellanåt kan vi fixa till ett sångnummer om så krävs. Vi klär gärna ut oss allt efter de önskemål som krävs. Målsättningen är att kunna ge kunden en så hög kvalitet som möjligt. Våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss!

Enargo erbjuder även utbildningar inom kommunikation och marknadsföring, marknadsundersökningar och analyser samt skräddarsydda utbildningar för demonstratörer.

Kontoret finns i Falkenberg, men utgår även från Mölndal.

Kontakta oss gärna för mer information!

Enargo Konsult
Broslättsvägen 2
311 36 Falkenberg

Tel: 0346-134 95
Mobil: 0705-45 86 20
E-post: info@enargo.com